Velkommen Aktuelt Biografi Tidslinie Boliger Forfatterportræt Bibliografi Fortællinger Noveller
Litteratur Skuespil Film Galleri Artikler Hobbis Flora Kokkerier Om Morten Korch
Historie Vedtægter Bestyrelse Medlemsskab Medlemsside Arrangementer Kontakt Presse Links
 

Bibliografi

Regnebog for Almueskolernes yngste afdeling, fra 1897
Fyensk humør, fra 1898
Fyenbosnak, fra 1900
Sin egen sti, fra 1911
Guldglasuren, fra 1912
Sejrgaarden, fra 1913
En husmand, fra 1914
Grundlovsbogen, fra 1914
En æreskrans, fra 1916
Familien på Uglegården, fra 1917
Flintesønnerne, fra 1917 (Filmmatiseret)
Hans med Sejrskjorten, fra 1917
En vagabond, fra 1918
Kongemøllen, fra 1918
Skytten på Urup, fra 1918
Fru Sara på Enø, fra 1919
Studeprangeren, fra 1919
Der brænder en ild, fra 1920 (Filmatiseret)
Forklarende tekst, fra 1920
Fra provinsen, fra 1920
Godtfolk, fra 1920
Krybskytten, fra 1920
Kong Frederiks Korporal, fra 1921
Uhrene i Rørby, fra 1921
Junker & Co, fra 1922
Bent Billes løfte, fra 1923
Det gamle guld, fra 1923 (Skuespil)
Den grønne vogn, fra 1924
Fortællinger og skitser, fra 1924
Godtfolk : ny samling, fra 1924
Niels Dros, fra 1924
Om fyenske dialekter, fra 1925
Rolf Snare, fra 1925
Palle Jarmer, fra 1925
Kærlighed, fra 1926
To juleaftener, fra 1926
Lykkens hjul, fra 1926
Den danske jul, fra 1927
Manden på Brusholm, fra 1927
Perler paa snor, fra 1927
I stjerneskær, fra 1928
Fynboer, fra 1929
Landsbyprinsessen, (skuespil) fra 1929
Lykkesmeden, fra 1929
Affæren i Mølleby, (skuespil og filmatiseret) fra 1930
Ved Stillebækken, fra 1930 (Skuespil)
Guldskoen, (skuespil) fra 1931
Kærlille, fra 1931
I morgen får vi sol, fra 1932
Klokkekilden, fra 1933
Borgerlune, fra 1934
Liv og lune, fra 1934
Blomstrende verden, fra 1934
Byens bedste mand, fra 1935
Møllen i Lunde, fra 1935
Det fejreste træ, fra 1935
De rige år, fra 1936
Krisen på Rønnebæk, (skuespil) fra 1936
Lykkens luner, (skuespil) fra 1936
Troldsmeden, (skuespil) fra 1936
Fruen på Hamre, fra 1937
Bonden fra Dige, fra 1938
Pigen fra Dale, fra 1938
Bertil Lynge, fra 1939
Hammerprinsessen, fra 1939
Kampen om Abildgaarden, fra 1939
Indenfor voldene, fra 1940
Under byens tage, fra 1941
Lykkens hjul, fra 1942
Det gamle teglværk, fra 1942
De røde heste, fra 1943
Den lille julegæst, fra 1943
Landsbyfolk, fra 1943
Ved den blaa fjord, fra 1943
Sønnen fra Vingaarden, fra 1944 (Filmmatiseret)
Roman om Nikolaj, fra 1944
Fynboer, fra 1946
Klokken paa Solbjerg, fra 1946
Manden paa Naur, fra 1946
Det store løb, fra 1947 (Filmmatiseret
Fortryllende dage, fra 1948
Min moders minde", fra 1948
Morten Korch : 1898 - 22. september 1948, fra  1948
Mosekongen, fra 1948 (Filmmatiseret)
Doktor Ole, fra 1949
Julekurven, fra 1949
Fløjtespilleren, fra 1950 (Filnnatiseret)
Troldpigen, fra 1951
Kampen om Torndal, fra 1952
Frodige dage, fra 1952

 
Webdesign:KRAFTnewmedia.com