Velkommen Aktuelt Biografi Tidslinie Boliger Forfatterportræt Bibliografi Fortællinger Noveller
Litteratur Skuespil Film Galleri Artikler Hobbis Flora Kokkerier Om Morten Korch
Historie Vedtægter Bestyrelse Medlemsskab Medlemsside Arrangementer Kontakt Presse Links
 

Historie


Gennem et langt venskab med forfatteren Morten Korchs søn, nu afdøde forelægger Andreas Morten Korch, fik journalist Chris Kraft-Christensen idéen til Morten Korch Selskab for der igennem igen at få danskerne at til at interesserer sig for forfatteren.

Den 17. november 2012 blev Selskabet en realitet, og den 17. januar 2003 - på Morten Korch fødselsdag 140 års fødselsdag - blev det markeret med kransenedlæggelse ved Morten Korch busten i Odense samt i fødebyen Over Holluf og på Fraugde Kirkegård, hvor forfatteren er begravet.

Morten Korch Selskabet har det formål at udbrede kendskabet til Morten Korch person og forfatterskab, det sker dels gennem et medlemsbladet og dels på hjemmesiden www..mortenkorchselskabet.dk.

Selskabets medlemmer mødes én gang om året, det er den 8. oktober, dødsdagen for Morten Korch, hvor der nedlægges blomster på gravstedet på Fraugde Kirkegård.

En anden væsentlig del af Morten Korch Selskabets arbejde er at udbrede kendskabet til forfatteren gennem en festival, events, byvandringer m.m.


 
Idè&webdsign·kraftnewmedia.dk